MENÜ                                                                                                                                    EMAIL

Bemutatkozás

... Akkor most egy pár szó: Szabó Balázsnak hívnak, a haverok Bazsónak, a nickem a neten általában benmar, ami  talán azért érdekes, mert a két fiam Bence és Marcell, neveinek kezdőbetűiből alakult ki.

...A fotózással gyermekkorom óta foglalkozom hobby szinten. A filmes Zenit és társai korszakot követően, hosszabb szünet után első digitális masinám egy 2MP-es Practika kompakt gép lett, amit gyorsan lecseréltem egy Minolta Z1-esre. Ezt követően egy Panasonic FZ20, majd FZ30 került hozzám, de titokban nagyon vágytam egy DSLR-re, amihez sikerült is hozzájutnom: a Canon 10D-t szinte családtagként tartottam számon, amit egy Olympus E-10-es gép követett, majd egy K.Minolta 5D és 7D vázat nyúztam. Jelenleg -Canon 350D-t  és egy Nikon D70s követően- Canon 5D gépem van, Canon 70-200/4L és Tamron 28-75/2,8-as objektívekkel, valamint egy Canon 580EX vakuval. A fotózási alapismereteket szakkönyvekből, és a net segítségével próbáltam, próbálom elsajátítani. Szívesen vállalok rendezvény, esküvő illetve portré fotózást is, és sikerült összehoznom egy kis mobil home-stúdiót is. Hobby vaku teszt! Míg el nem felejtem van néhány versem is... a "Retromantika"  be is került a "Kövek az óceán partján"  antológiáába is..

Ha tetszenek a Galériám fotói, és szeretnél esetleg te is portfoliót, igazolványképet, személyre szabott naptárat, vagy netán komplett tablót készíttetni, valamint, ha meghívókra vagy egyedi névjegykártyára volna szükséged akkor keress meg a részletekért!

 

benmar@freestart.h